Despre noi

 
BetArena este o companie românească de referință pe piața pariurilor sportive, având peste 200 de agenții deschise în toată țara. A adus pe piața de profil un concept unic, prin care s-a diferențiat de restul caselor de pariuri, fiind gândită ca un centru de divertisment. BetArena dorește să fie cel mai bun prieten de distracție al pariorului care vine să se relaxeze alături de alți pasionați ai sportului. Totodată, este locul deschis și transparent în care găsești cele mai multe parioare ce vin să trăiască cu entuziasm bucuria jocului.

De ce să alegi BetArena?
- Ai spații primitoare și moderne, în care am creat zone recreaționale dedicate fiecărei categorii de produse. Zona live este cea mai interactivă, aici concentrându-se pasiune și emoții intense pentru evenimentele în desfășurare.
- Oferta de pariere este una dintre cele mai profesioniste de pe piață oferind un pachet complet de evenimente și tipuri de pariere. În fiecare zi avem cote și pariuri speciale și beneficiezi de unul dintre cele mai atractive sisteme de bonusare, care îți dublează câștigul. Mai mult, suntem singura casă de pariuri care oferim Triple Chance pe biletele necâștigătoare, putând astfel să primești miza înapoi chiar dacă ai indicat greșit 3 evenimente de pe bilet.
- Loteriile te supun unor noi provocări de adrenalină. Ai peste 100 de loterii internaționale, cele mai bune cote și extrageri la fiecare 5 minute. Pariază pe Italia Keno și poți să câștigi 200.000 de lei.
- Pariurile virtuale – Lucky 6 și Curse de câini – te atrag cu multitudinea de tipuri de pariuri și câștigurile frecvente ce se acordă. Trăiești cu intensitate fiecare extragere sau cursă și te bucuri de câștigurile ce se apropie la fiecare 5 minute.
- Aparatele de joc din agenții au fost înnoite, iar noul mix de jocuri este mulat exact pe dorințele tale. Noile Jackpoturi și Happy Hour intensifică plăcerea de a juca și câștiga.

În continuare, ne canalizăm toate resursele pentru a dezvolta portofoliul, pentru ca tu să găsești în agențiile noastre cele mai noi și incitante produse și servicii. Dezvoltăm promoții și pregătim un program de fidelizare pentru ca experiența ta să fie mai interesantă, iar tu să te bucuri de beneficii suplimentare.

2017 este un an în care experiența de pariere în BetArena va trece la un nivel superior. Procesul de transformare a început și se concretizează în fiecare zi prin îmbunătățirea ofertei, renovări de spații, construirea unui imagini dinamice, sportive și în pas cu timpul. Ne propunem ca până la sfârșitul anului să fim agenția ta preferată de pariuri, care pe lângă câștiguri consistente sa-ți ofere locul potrivit în care sa-ți petreci timpul liber cu maximă plăcere.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Onjn
Joc Responsabil
Joc Responsabil
ROMBET susţine jocul responsabil
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Este responsabilitatea fiecărui jucător să acționeze în conformitate cu reglementările în vigoare precum și a termenilor și condițiilor noastre.
Licența: Decizia nr. 924 din 19.05.2016 - Autorizatie : Decizia nr. 1045 din 19.06.2017.