• 17 Martie 2011
  • Ultima actualizare: Joi, 03:04:07

World Lotto

Word Lotto

Pariază pe rezultatele loteriilor internaţionale cu World Lotto!

Regulament

» Pariurile pe numerele ce urmeaza a fi extrase la loterie nu înseamna o participare a jucatorului la acea loterie, reprezinta un pariu pe care acesta îl face bazat pe rezultatele acelei loterii.

» Pariurile pe rezultatele altor loterii internaţionale se vor accepta cu maxim 1 ora şi 15 minute înainte de extragerea respectivei loterii. Orice pariu pentru o anumita extragere acceptat dupa aceasta limita de timp este considerat nul, daca exista certitudinea ca acesta nu a fost plasat înainte de extragere.

» Pariurile pentru rezultatele loteriilor internaţionale plasate dupa extragere, dar înainte de ziua urmatoare, vor fi considerate ca plasate pentru urmatoarea extragere, daca alte specificaii sau instrucţiuni nu intervin. În cazul în care în aceeaşi zi au loc doua sau mai multe extrageri, pariurile vor fi considerate ca plasate pentru prima extragere, cea principala.

» Daca, din orice motiv, extragerile se vor anula sau nu vor fi nici un fel de extrageri pentru acea zi, pariurile vor ramâne valabile pentru urmatoarea extragere, decât daca de comun acord (client – casa de pariuri) se hotaraşte ca acestea sa fie anulate înainte de urmatoarea extragere.

» Regulile generale se aplica în toate cazurile care nu sunt reglementate de normele prezentate mai sus.

» Pariurile de acest fel se vor înregistra numai individual şi nu se pot combina cu nici un alt eveniment sau alt tip de pariu.

Exemplu de loterii internaţionale

Loteria Irlandeza are trei extrageri (principala, a doua şi a treia) în fiecare miercuri şi sâmbata şase numere sunt extrase dintr-un numar de 45 de bile numerotate de la 1 la 45. Pariurile sunt acceptate cu pâna la 1 ora şi 15 minute pâna la extragerea principala. Aceste tipuri de pariuri au devenit foarte atragatare pentru pariori datorita sumelor mari de bani ce pot fi câştigate în comparaţie cu loteriile clasice, datorita cotelor fixe ce se aplica în acest caz.
6 numere extrase
Ghicesti 1 numar 6.75
Ghicesti 2 numare 55
Ghicesti 3 numare 550
Ghicesti 4 numare 6500
Ghicesti 5 numare 80000

Exemplu de pariuri simple şi pariuri sistem

Exemplu 1:
Daca un client vrea sa aleaga 3 numere câştigatoare şi sa aleaga un pariu simplu pe care pariaza 10 lei. Dupa extragere printre cele 6 numere se regasesc şi cele alese de catre client, cei 10 lei se înmulţesc cu cota aferenta celor 3 numere câştigatoare respectiv 550.
Deci câştigul total va fi de 10 (miza) x 550 (cota selecţiei) = 5.500 lei


Exemplu 2:
Daca un client alege sa joace sistemul 3 din 5, cu o miza totala de 5 lei, aceşti 5 lei se vor împarţi la cele 10 combinaţii pe care acest sistem le conţine astfel, pentru fiecare combinaţie revine 0.5 lei din miza totala. Dupa extragere câştigul clientului se va calcula astfel:
» 3 numere câştigatoare 0.5 (miza pe combinaţie) x 550 (cota pentru 3 numere câştigatoare): 0.5 x 550 = 275 lei
» 4 numere câştigatoare – 4 combinaţii de câte trei numere: 275 x 4 = 1.100 lei
» 5 numere câştigatoare – 10 combinaţii de câte trei numere: 275 x 10 = 2.750 lei