Despre noi

Bet Cafe Arena

Bet Cafe Arena este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc care își propune să devină un nume de referință pe piața românească de profil. Bet Cafe Arena oferă clienților săi un nou concept de agenție, gandită ca un centru de divertisment. Astfel, în agențiile noastre clienții au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate sau de a juca la mașini electronice cu câștiguri, beneficiind în același timp de servicii de calitate de tip cafenea în majoritatea agențiilor.
Echipa de management a Bet Cafe Arena este o echipă tânără, care are ca și obiectiv principal satisfacția clienților săi. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă inovatoare, ce include pariuri pe evenimente în desfășurare, și cu un sistem integrat de afișare a cotelor și rezultatelor, unic in România, care concură la crearea unei experiențe de pariere de excepție.
Pentru a putea pune la dispoziția clienților noștri o ofertă de pariuri sportive la cel mai înalt nivel, Bet Cafe Arena a intrat într-un parteneriat pe termen lung cu un grup de companii din care fac parte GTECH și GTECH G2.
GTECH si GTECH G2

Companiile GTECH – lider in tehnologii dedicate industriei jocurilor de noroc, și GTECH G2 – specialiști în pariuri sportive și jocuri interactive, sunt deținute de grupul Lottomatica S.p.A., unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume. Beneficiind de o mare experiență și putere financiară, grupul Lottomatica poate livra produse, soluții și servicii la o scară globală, adaptandu-le și personalizându-le în functie de specificul fiecarei piețe în parte.
Grupul din care fac parte companiile GTECH (companie americană cu sediul în Providence, Rhode Island, si cu sucursale în întreaga lume) și GTECH G2 (companie cu sediul in Londra) are încasări de peste 2 miliarde de Euro pe an și peste 7500 de angajați in 50 de țări, și este deținut de către familia De Agostini, care mai deține companii ce activează in domeniile financiar și media.           

   
 
 
Bilet virtual
 
Partide
 
 
 
Miza
 
 
 
Programul de joc
Programul de joc
actualizat 10.05.2010