Arena Bonus

Castiguri mai mari incepand cu 5 pronosticuri corecte!


 

Daca ai de la 5 la 21 de pronosticuri corecte pe bilet, cu Arena Bonus iti creste castigul între 8 si 100%.

 

 

In functie de numarul de selectii corect indicate de dumneavoastra, BET CAFE
ARENA va acorda un bonus a carui valoare variaza între 8 si 100%.

Nu exista nicio limita din punct de vedere al valorii cotelor de pe bilet, sigura conditie care trebuie îndeplinita pentru ca bonusul sa fie acordat este aceea ca pe bilet sa
existe minim 5 evenimente castigatoare.

In functie de numarul de evenimente de pe biletele simple sau sistem, bonusul suplimentar la castigul calculat este acordat conform tabelului

 

 

*Acest bonus nu se aplica în cazul pariurilor lucky 7 şi al celor pe rezultatele extragerilor loteriilor internationale.

bonus

 

 

EXEMPLE DE APLICARE A BONUSULUI ARENA BONUS

 

1. Bilet acumulator cu 5 evenimente
In cazul unui bilet acumulator de 5 evenimente cu un castig potential maxim de 100 lei, in momentul revendicarii castigului clientul va primi cei 100 lei si suplimentar un bonus de 8% din castig (8 lei). Astfel, castigul total de pe bilet va fi 100 lei(castig calculat) + 8 lei(bonus) = 108 lei.

 

2. Bilet sistem 6 din 7 evenimente
In cazul unui astfel de bilet, daca clientul indica 6 evenimente corect (conditia de minim solicitata), se va acorda un bonus de 10% la castigul corespunzator combinatiei castigatoare. La un castig pe combinatia castigatoare de 50 lei, clientul va primi suplimentar bonusul de 10%, iar castigul total pe care il va primi va fi de 50 lei(castig calculat)+5 lei (bonus la castig) = 55 lei (castig total). Daca toate cele 7 evenimente vor fi indicate corect, clientul va avea 7 combinatii castigatoare de cate 6 evenimente fiecare din ele primind un bonus de 10%. Castigul final va fi castigul adunat de pe cele 6 combinatii castigatoare, fiecare din ele cu un bonus de 10 % acordat.

 

3. Bilet sistem 8 si 9 din 9 evenimente
In cazul unui astfel de bilet, daca clientul indica 8 evenimente corect (conditia de minim solicitata), se va acorda un bonus de 25% la castigul corespunzator combinatiei castigatoare. La un castig pe combinatia castigatoare de 200 lei, clientul va primi suplimentar bonusul de 25%, iar castigul total pe care il va primi va fi de 200 lei(castig calculat)+50 lei(bonus la castig) = 250 lei (castig total).
Daca clientul indica toate cele 9 evenimente corect, clientul va avea 9 combinatii castigatoare de cate 8 evenimente, fiecare din ele primind un bonus de 25% si o combinatie castigatoare de 9 evenimente cu un bonus de 30%. Castigul final in aceasta situatie va fi castigul adunat de pe cele 9 combinatii castigatoare a cate 8 evenimente, fiecare din ele cu un bonus de 25% plus castigul de pe combinatia de 9 evenimente cu un bonus de 30% din castigul pe combinatia de 9 evenimente.

 
 
Bilet virtual
 
Partide
 
 
 
Miza
 
 
 
 
 
Protectia consumatorului A.N.P.C.