• 10 Martie 2011
  • Ultima actualizare: Joi, 06:55:30

Despre noi

 
Bet Cafe Arena este o companie românească organizatoare de jocuri de noroc care îşi propune să devină un nume de referinţă pe piaţa românească de profil. Bet Cafe Arena oferă clienţilor săi un nou concept de agenţie, gandită ca un centru de divertisment. Astfel, în agenţiile noastre clienţii au posibilitatea de a paria pe evenimente sportive dintre cele mai variate sau de a juca la maşini electronice cu câştiguri, beneficiind în acelaşi timp de servicii de calitate de tip cafenea în majoritatea agenţiilor.

Echipa de management a Bet Cafe Arena este o echipă tânără, care are ca şi obiectiv principal satisfacţia clienţilor săi. Pentru aceasta, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o ofertă inovatoare, ce include pariuri pe evenimente în desfăşurare, şi cu un sistem integrat de afişare a cotelor şi rezultatelor, unic in România, care concură la crearea unei experienţe de pariere de excepţie.

Pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor noştri o ofertă de pariuri sportive la cel mai înalt nivel, Bet Cafe Arena a intrat într-un parteneriat pe termen lung cu un grup de companii din care fac parte GTECH şi GTECH G2.
 
Companiile GTECH – lider in tehnologii dedicate industriei jocurilor de noroc, şi GTECH G2 – specialişti în pariuri sportive şi jocuri interactive, sunt deţinute de grupul Lottomatica S.p.A., unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume.

Beneficiind de o mare experienţă şi putere financiară, grupul Lottomatica poate livra produse, soluţii şi servicii la o scară globală, adaptandu-le şi personalizându-le în functie de specificul fiecarei piețe în parte.

Grupul din care fac parte companiile GTECH (companie americană cu sediul în Providence, Rhode Island, si cu sucursale în întreaga lume) şi GTECH G2 (companie cu sediul in Londra) are încasări de peste 2 miliarde de Euro pe an şi peste 7500 de angajaţi in 50 de ţări, şi este deţinut de către familia De Agostini, care mai deţine companii ce activează in domeniile financiar şi media.